Two,Small,Business,Owner,Working,In,Coffee,Shop,Prepaing,Coffee

Horeca verkopen

Deskundig advies

Bij het verkopen van een horecazaak komt veel kijken. Aangezien u hier waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken krijgt, zouden we u sterk adviseren dat u hier deskundige hulp voor inschakelt. U wil immers dat alles goed verloopt en dat uw onderneming tegen een goede prijs en onder de juiste voorwaarden wordt verkocht. Omdat we ons kunnen voorstellen dat u niet precies weet waar u allemaal aan moet denken, informeren wij u graag over de fiscale, financiële en juridische gevolgen die het verkopen van uw horecaonderneming heeft voor u en voor uw eventuele personeel.

Ook voor het verkopen van uw horecazaak werken wij op basis van no cure no pay. U betaalt dus pas zodra wij erin zijn geslaagd uw horecazaak te verkopen.

 

Kennismakingsgesprek

Bent u opzoek naar een betrouwbare en kundige verkoopmakelaar voor het verkopen van uw horecazaak? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen uw wensen en brengen we in kaart wat van Ewijk Horecamakelaardij voor u kan betekenen.

 

Contact
Heeft u een vraag?
Kom kennis maken