Advies en taxatie_pagina

Advies en taxatie

Advies

Uit ervaring weten wij dat er als horecaondernemer veel op u af kan komen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Van Ewijk horecamakelaardij staat u graag bij voor advies over aankoop of overname van een horecaonderneming.

Kunt u wel wat advies gebruiken over de aan- of verkoop van een horecaonderneming? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens zo’n adviesgesprek kunnen we u onder andere voorzien van een persoonlijk advies over de volgende punten:

– Wat is mijn concurrentiepositie?
– Zijn mijn cijfers van mijn onderneming wel goed genoeg?
– Is de overnameprijs van een onderneming reëel?
– Kan ik fatsoenlijk de kost verdienen met deze onderneming?
– Hoe moet de goodwill berekend worden?
– Wat is de waarde van de inventaris?
– Is mijn brandverzekering nog up-to-date?
– Etc.

Kunt u advies gebruiken op het gebied van aankoop of verkoop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Taxatie

Het taxeren van een horecaonderneming is maatwerk. Een objectieve en nauwkeurige kijk op een onderneming is hierbij immers van groot belang. Bij de aankoop of overname van een horecaonderneming zouden wij dan ook altijd aanraden om een horecaspecialist in te schakelen. Naast marktkennis op het gebied van horecaondernemingen, zijn o.a. wet- en regelgeving, vraag en aanbod, economische ontwikkelingen en trends van groot belang om tot een correcte marktwaarde te komen.

Wanneer u uw horecaonderneming laat taxeren door Van Ewijk Horecamakelaardij, kunt u te allen tijde rekenen op een betrouwbaar taxatierapport dat voldoet aan de eisen van brancheorganisaties en financiële instellingen.