Site foto

Wij bieden aan een kooppand met horecabestemming voor Ijssalon, Cafetaria, Lunchroom etc. met een woning in het centrum van een bruisend dorp omgeving Arnhem

Wij bieden aan een kooppand met horecabestemming voor Ijssalon, Cafetaria, Lunchroom etc. met een woning in het centrum van een bruisend dorp omgeving Arnhem

p dit moment wordt in het pand een ijssalon geëxploiteerd, maar het pand nodigt uit voor vele mogelijkheden.

De ligging in het centrum van dit bruisende dorp met een zeer verzorgd terras aan de zijkant van het pand langs een doorgaande weg.

Het terras staat op eigen grond dus geen precariorechten.

Gratis en volop parkeermogelijkheden in het centrum en rondom het bedrijf.

De huidige ondernemers willen na jaren van intensieve arbeid, inspanning en het neerzetten van een topbedrijf rustiger aan gaan doen, mede omdat een van de ondernemers reumatische klachten heeft.

Deze Ijssalon genereerd een zeer comfortabele winst op jaarbasis in een werkende periode van 7 maanden in zes dagen per week.

In de wintermaanden gesloten. Maar een nieuwe ondernemer mag het gehele jaar open zijn.

Er zitten totaal geen verplichtingen op de exploitatie en geen overname personeel.

De huidige eigenaren willen het onroerend goed verkopen en als de koper geïnteresseerd is in de inventaris voor de ijssalon dan kan hij of zij daar een bod op doen.

Horecaruimte met apart een bereidingsruimte, een pantry, trapopgang naar de boven ruimte waar toilet en twee ruime kamers voor opslag of eventueel personeelsruimte aanwezig zijn.

Met daarbij aansluitend een complete woning met entree, hal, woonkamer met open keuken, badkamer, toilet, 3 slaapkamers, garage en tuin.

De totale oppervlakte van het perceel is ca. 425 m2

Uitgebreid taxatierapport is aanwezig.

Het energiecontract is variabel met een zeer billijke energieprijs. Op het dak kunnen xx zonnepanelen geplaatst worden.

De interessante en aantrekkelijke koopprijs voor het zakelijke onroerend goed met de uitgebreide woning is op aanvraag met een eventueel bod op de aanwezige inventaris.

Huidige omzetgegevens en resultaat op aanvraag !!!

Voor een vrijblijvende bezichtiging neem contact op met:
Horecamakelaardij van Ewijk
Jacques van Ewijk
Tel. 06-22 808 139

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in dit object? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende bezichtiging!